tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Carpaccio cu roşii, zmeură şi brânză burrata
FRESH

Carpaccio cu roşii, zmeură şi brânză burrata

26 iun 2017 comentarii

Un preparat rapid şi delicios, perfect pentru vară. Zmeura adaugă un gust deosebit salatei care merge de minune cu brânza şi busuiocul.

Ingrediente:

8 roşii, tăiate felii

ulei de măsline

85 grame zmeură

250 grame brânză burrata sau mozzarella proaspătă

câteva frunze de busuioc

oţet de zmeură

Preparare:

Timp de preparare: Timp de gătit:

Aranjaţi feliile de roşii pe o farfurie. Asezonaţi cu sare, piper şi ulei de măsline. Amestecaţi zmeura cu puţin oţet de zmeură şi zdrobiţi-le cu ajutorul unei furculiţe.

Peste feliile de roşii puneţi brânza tăiată în bucăţele şi dressing-ul de zmeură. Serviţi cu frunze de busuioc deasupra.

Poftă bună, gustartienilor!

carpaccio