tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Chipsuri de parmezan şi salate cu frunze de mangold, nuci pecan sau mere la grătar
FRESH

Chipsuri de parmezan şi salate cu frunze de mangold, nuci pecan sau mere la grătar

30 dec 2016 comentarii

Salatele pe care le prepari vor arăta spectaculos şi vor avea plus de savoare cu chipsurile de parmezan care au nevoie doar de maximum 10 minute din timpul tău.

Chipsurile crocante din parmezan sunt absolut delicioase!

Iată ce ai de făcut: ia o tavă de mărime medie, din silicon ar fi ideal, şi îmbracă-i baza în hârtie de copt. Apoi, cu o lingură, aşază parmezanul ras în tavă şi presează-l uşor până obţii un fel de discuri.  Nu le înghesui, pentru a nu se lipi între ele. Lasă-le în cuptor, cam la 200 de grade, în jur de 5 minute, până devin aurii şi crocante. După ce se răcesc le poţi folosi la salate sau supe. 

Mai jos, două idei de salate cu chipsuri de parmezan:

Salată cu frunze de mangold (sfeclă elveţiană), dovleac, pui şi ulei de măsline

Salată cu măr la grătar, nuci pecan, spanac, salată verde, ulei de măsline

chipsuri de parmezan salate