tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Ciuperci champignon cu usturoi
HOT

Ciuperci champignon cu usturoi

21 iun 2016 comentarii

O reţetă pe care o prepari cât ai zice ciupercă şi usturoi.

Ingrediente:

1 kg de ciuperci champignon

1 legătură de pătrunjel verde

3-4 căţei de usturoi

1 ceapă

1-2 crenguţe rozmarin

Preparare:

Timp de preparare: Timp de gătit:

Cureţi ciupercile, apoi le speli şi le tai felii. Ceapa o mărunţeşti şi o căleşti în 100 ml ulei. Adaugi ciupercile, peste care presari puţină sare. Se amestecă până când îşi lasă zeamă. Acoperă vasul cu un capac şi lăsă să fiarbă la foc mic, amestecând din când în când. După 10 minute, adaugă usturoiul pisat şi pătrunjelul tocat, împreună cu piperul. Mai lasă pe foc până scade complet zeama de la ciuperci. Poţi arunca printre ele şi 1-2 crenguţe de rozmarin.

Ciupercile champignon se găsesc în toate anotimpurile la piaţă sau la supermarket, aşa că te pot scoate mereu din încurcături.

ciuperci usturoi reţete de post reţete vegetariene