tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Ciuperci cu brânză scamorza şi mere la grătar
HOT

Ciuperci cu brânză scamorza şi mere la grătar

12 dec 2016 comentarii

Un aperitiv original şi delicios sau o masă uşoară, ciupercile cu brânză scamorza şi mere la grătar sunt delicioase.

Pentru această reţetă ai nevoie de 500 de grame de ciuperci mari, brânză scamorza, puţin unt, 1-2 mere, o crenguţă de rozmarin proaspăt, 1-2 căţei de usturoi.

Aceste ciuperci sunt foarte gustoase la grătar. După ce le cureţi, pune un vârf de unt deasupra, apoi aşază o felie de măr, iar în interiorul acesteia, câteva bucăţele de brânză şi puţin usturoi feliat subţire. Lângă ciuperci, lasă pe grătar şi câteva felii de măr.

Poftă bună, gustartienilor!

reţete ciuperci