tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Frittata cu sparanghel, fasole verde şi cimbru
HOT

Frittata cu sparanghel, fasole verde şi cimbru

15 mar 2017 comentarii

O omletă italiană delicioasă, cu sparanghel, fasole verde şi aroma inconfundabilă a cimbrului, ideală pentru mic dejun sau brunch.

Ingrediente:

500 g sparanghel

200 g fasole verde congelată

2 fire cimbru verde

50 g parmezan

1 ceapă verde

sare, piper

6 ouă

ulei de măsline

Preparare:

Timp de preparare: Timp de gătit:

Curăţă sparanghelul şi taie-l în bucăţi mai mici. Încinge într-o tigaie mai mare uleiul de măsline şi găteşte sparanghelul, fasolea verde şi ceapa verde, la foc mic, 10 minute, amestecând din când în când. Separat, într-un bol, bate ouăle, adaugă parmezanul şi cimbrul. Asezonează cu sare şi piper şi toarnă compoziţia în tigaie. Acoperă cu un capac şi lasă la foc mic în jur de 7 minute.

Poftă bună, gustartienilor!

frittata sparanghel