tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Morcovii, vedete în cinci reţete delicioase

Morcovii, vedete în cinci reţete delicioase

1 feb 2017 comentarii

Morcovii sunt ideali pentru a da culoare meselor tale: crocanţi, la cuptor, în supe sau salate, gustul lor dulce este atât de special.

Supă cremă de morcovi cu ghimbir

Morcovi cu sirop de arţar

Într-un vas, amestecaţi usturoi, seminţe de chimen, piper proaspăt măcinat, sirop de arţar, ulei, sare şi apoi daţi morcovii prin acest amestec. Aşezaţi-i într-o tavă şi lăsaţi-i să se coacă la cuptor în jur de 35 de minute.

Morcovi crocanţi

Morcovii se taie felii, pe lung, apoi se dau printr-un amestec de ulei, sare şi piper. Într-o tavă, aşezaţi legumele pe hârtie de copt. Se coc în jur de 6 minute, pe fiecare parte, până devin uşor crocanţi.

Chiftele de morcovi cu iaurt

Se dau morcovii prin răzătoare, se formează apoi chiftele din ei şi se dau prin ou. Se rumenesc înt-o tigaie non-aderentă. Se servesc cu dressing de iaurt.

Salată de crudităţi cu morcovi, mere, stafide

morcovi