tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Ouă jumări şi gustul exotic al fructului pasiunii
HOT

Ouă jumări şi gustul exotic al fructului pasiunii

15 feb 2017 comentarii

Cafea, ouă jumări, fructul pasiunii şi deja ai dat startul perfect unei zile savuroase.

Cât cafeaua începe să-şi împrăştie aroma de bună dimineaţa prin toată bucătăria, topeşte puţin unt într-o tigaie, apoi căleşte cam 1-2 minute o roşie mai mare sau câteva roşii cherry şi o ciupercă feliată.

Între timp, bate repede două ouă de ţară, adaugă parmezan ras, după gust, puţină smântână, sare, piper şi omogenizează.

Toarnă conţinutul în tigaie şi amestecă încet, la foc mic. Când încep să se umfle, începe să amesteci rapid. Ouăle trebuie gătite nici prea uscate, nici prea moi.

Pune-le pe un platou, alături de o ciabatta şi fructul pasiunii.

Poftă bună, gustartienilor!

ouă jumări