tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Paste negre cu creveţi, cimbru şi roşii
HOT

Paste negre cu creveţi, cimbru şi roşii

25 ian 2017 comentarii

Pastele negre a căror culoare este dată de cerneala de sepie sunt excelente pentru o cină care să te ducă direct cu gândul la mare.

Ingrediente:

300 g creveţi

200 g paste negre

50 g măsline

200 g de roşii cherry

1 legătură de cimbru

ulei de măsline

parmezan

Preparare:

Timp de preparare: Timp de gătit:

Se fierb pastele, iar la final, în aceeaşi apă, se pun creveţii. Se mai lasă 2 minute. Când sunt gata, se aşază pe farfurie, se adaugă roşiile tăiate, uleiul de măsline şi cimbrul proaspăt tocat mărunt. Pe deasupra se presară parmezan.

Poftă bună, gustartienilor!

reţete paste negre