tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Piept de curcan cu varză de Bruxelles, migdale şi boia afumată
SPICY

Piept de curcan cu varză de Bruxelles, migdale şi boia afumată

8 feb 2017 comentarii

Cea mai rapidă reţetă pentru cină: gustul delicios al pieptului de curcan fraged şi aroma micilor verze de Bruxelles sunt scose în evidenţă de boiaua afumată.

Ingrediente:

2 bucăţi de piept de curcan

4 cepe roşii tăiate fin

250 g varză de Bruxelles tocată

1 căţel de usturoi tăiat

1/2 linguriţă de boia afumată

2 linguri de ulei de susan

zeama de la o lămâie

1 linguriţă de sos de soia

migdale

Preparare:

Timp de preparare: Timp de gătit:

Într-o tigaie nonaderentă, căliţi pieptul de pui tăiat fin, în uleiul de susan. Adăugaţi ceapa, varza, usturoiul şi chili şi continuaţi să le căliţi timp de 5 minute. Adăugaţi zeama de lămâie, sosul de soia şi migdalele şi serviţi imediat.

Poftă bună, gustartienilor!

reţete curcan varză de bruxelles