tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Pui cu lămâie şi cimbru la cuptor
HOT

Pui cu lămâie şi cimbru la cuptor

21 feb 2017 comentarii

Pulpe de pui fragede şi aroma lămâilor proaspete şi a cimbrului verde sunt ideale pentru o cină perfectă.

Ingrediente:

4 pulpe de pui

50 g unt

3 căţei de usturoi

1 lămâie

2 linguri de suc de lămâie

cimbru proaspăt

sare şi piper

Preparare:

Timp de preparare: Timp de gătit:

Într-un bol, amestecă usturoiul, untul, sucul de lămâie şi cimbrul. Toarnă compoziţia într-o tavă de yena. Apoi aşază pulpele de pui şi unge-le cu o pensulă cu amestecul respectiv. Presară sare şi piper. Adaugă apoi pe lângă pulpele de pui câteva felii de lămâie. Pune-le la cuptor, la 200 de grade Celsius. Din cinci în cinci minute, scoate tava din cuptor şi unge puiul pe deasupra cu amestecul de unt. În total, trebuie să stea la cuptor cam 20 de minute. Nu consumaţi lămâile, sunt doar pentru aromă.

Poftă bună, gustartienilor!

pui cu lămâie