tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Quiche cu sparanghel, bacon şi pecorino
HOT

Quiche cu sparanghel, bacon şi pecorino

28 feb 2017 comentarii

Nu poţi spune nu unui quiche plin de savoare, mai ales că te poţi bucura de el în orice moment a zilei.

Ingrediente:

200 g aluat de tartă franţuzesc

200 g bacon

1 legătură de sparanghel

4 ouă

200 ml lapte

sare

piper

ceapă verde

ulei de măsline

pecorino

Preparare:

Timp de preparare: Timp de gătit:

Într-o tavă, întinde aluatul şi înţeapă-l apoi uşor în mai multe locuri, cu o furculiţă. Separat, într-o tigaie, începe să prăjeşti şunca în ulei de măsline, la foc mic spre mediu, adaugă sare şi piper, apoi ceapa tocată şi la final sparanghelul tăiat bucăţi. Într-un vas, amestecă ouăle cu laptele, sare şi piper. Adaugă şunca şi sparanghelul în tavă, apoi toarnă amestecul de ouă şi lapte, iar la final presară brânza rasă. Se lasă la copt 40-50 de minute.

Poftă bună, gustartienilor!

reţete quiche sparanghel bacon pecorino