tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Radu Anton Roman. Tocăniţă de ceapă

Radu Anton Roman. Tocăniţă de ceapă

21 feb 2018 comentarii Autor: Cristina Călin

Mâncãricã de post, şi de Banat care, dacã e bine asezonatã, e bunuţã.

• 6 cepe mari

• 3 linguri untdelemn

• 2 linguri pastã roşii

Reţetă apărută în cartea Radu Anton Roman, Bucate balcanice cu accent românesc. Aceasta şi altele scrise de Radu Anton Roman se pot comanda din magazinul online www.bucătăria-lui-radu.ro.

 

• 1 linguriţã oţet

• 3 cãţei de usturoi

• 1 jumãtate linguriţã papricã

• 1 morcov

• 1 linguriţã zahãr

• 1 legãturã mãrar

Dacă vrei să citeşti mai multe articole interesante despre ceapă îţi recomandăm

Radu Anton roman: Ceapă de Câmpina şi un sfat pentru agricultori

Felul în care tai ceapa îi afectează gustul

Radu Anton Roman: Sos românesc

 

 

• Se pune ceapa tãiatã felii mai groase la rumenit cu usturoi, morcov ras, boia

• Când a devenit transparentã, se adaugã pastã de roşii, oţet, zahãr şi se freacã niţel

• Mãrarul se adaugã la sfârşit, dupã 10 minute de sfârâit uşor

Dacă vrei să citeşti mai multe articole interesante nu uita să ne dai LIKE şi pe FACEBOOK!

 

radu anton roman tocanita de ceapa