tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Reţetă Cheesecake Japonez
SWEET

Reţetă Cheesecake Japonez

20 mai 2017 comentarii

O reţetă simplă, din doar 3 ingrediente, care cu siguranţă vă va cuceri!

Ingrediente:

255 grame ciocolată albă

225 grame cremă de brânză

6 ouă

Preparare:

Timp de preparare: 15' Timp de gătit: 60', plus timp răcire

Preîncălziţi cuptorul la 180 C. Tapetaţi o tavă rotundă cu hârtie de copt.

Topiţi ciocolata la bain-marie sau în cuptorul cu microunde. După ce s-a topit, transferaţi ciocolata topită într-un alt bol şi amestecaţi-o cu crema de brânză. Lăsaţi să se răcească puţin.

Separaţi gălbenuşurile de albuşuri. Adăugaţi gălbenuşurile peste crema de brânză şi amestecaţi bine.

Cu ajutorul unui mixer bateţi albuşurile spumă şi adăugaţi-le apoi treptat peste amestecul cu brânză şi gălbenuşuri. Amestecaţi uşor până când totul a fost încorporat.

Puneţi amestecul în tava rotundă pregătită. Asezaţi tava rotundă într-un vas mai mare sau o tavă dreptunghiulară şi adăugaţi apă călduţă, până la jumătatea formei de tort şi băgaţi tava la cuptor pentru 40-45 minute. Opriţi cuptorul şi lăsaţi tava în cuptorul oprit pentru încă 15 minute.

Scoateţi prăjitura din formă şi lăsaţi-o să se răcească complet înainte de a servi.

Poftă bună, gustartienilor!

cheesecake ciocolata