ART

O salată potrivită în orice moment al zilei, cu arome proaspete care-ţi vor încânta simţurile.
700 g creveţi
450 g fasole verde
5 căţei de usturoi
roşii
salată verde
ulei de măsline
piper cayenne
sare
1 lingură oţet balsamic
miere
Într-un bol, prepară dressingul pentru salată: oţetul balsamic, sare, piper cayenne (în funcţie de cât de picant îţi place să mănânci), o linguriţă cu miere şi 2-3 căţei de usturoi presaţi. Amestecă adaugând treptat cele 2-3 linguri de ulei de măsline. Într-un vas mai mare, fierbe în jur de 5 minute fasolea verde, apoi las-o puţin la scurs într-o strecurătoare. Amestecă apoi fasolea cu dressingul din bol. Pstrează puţin sos pentru aranjarea farfuriei la final. Într-o tigaie, încinge 2 linguri de ulei de măsline, apoi la foc mediu adaugă usturoiul şi creveţii, presară puţină sare şi piper, lăsându-i să se gătească în jur de 3 minute pe fiecare parte. Asezonează apoi pe un platou creveţii, fasolea, roşiile feliate, salata şi sosul rămas.
Poftă bună, gustartienilor!