tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Salată de sfeclă cu avocado, brânză cu mucegai şi rucola
FRESH

Salată de sfeclă cu avocado, brânză cu mucegai şi rucola

10 nov 2016 comentarii

O masă bogată şi colorată dintr-o singură salată, cu două super alimente: sfecla şi avocado.

Ingrediente:

250 g sfeclă coaptă

4 linguri ulei de măsline

3 linguri oţet balsamic

150 g rucola

100 g brânză cu mucegai

2 avocado mai mici

sare şi piper

nuci

Preparare:

Timp de preparare: Timp de gătit:

Încinge cuptorul la 180 de grade, iar într-o tavă cu 1 lingură de ulei de măsline, 1 lingură de oţet, sare şi piper, aşază sfecla tăiată precum cartofii wedges. Coace-o în jur de 10 minute. Între timp, într-un castron, adaugă avocado curăţat şi feliat, rucola, iar apoi sfecla coaptă şi dressingul din oţet balsamic, ulei de măsline, sare şi piper. Amestecă uşor, iar la final presară brânza cu mucegai. Şi nuci, după gust.

Poftă bună, gustartienilor!

salate sfeclă avocado