tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Sarmale cu carne de vită şi brânză de capră, la grătar

Sarmale cu carne de vită şi brânză de capră, la grătar

30 nov 2016 comentarii

Foi de viţă sau de hrean umplute cu carne de vită şi brânză de capră.

Ingrediente:

150 g carne tocată slabă de vită

2 linguri ulei de măsline

100 g brânză de capră

foi de viţă

cimbru, busuioc, rozmarin, pătrunjel (proaspete)

sare, piper

zeamă de lămâie

Preparare:

Timp de preparare: Timp de gătit:

Pune carnea cinci minute la foc, într-un vas non aderent. Scurge grăsimea, apoi combină carnea cu uleiul de măsline, cu brânza de capră, cimbru, busuioc, rozmarin, pătrunjel, sare, piper şi zeamă de lămâie. Umple foile de viţă cu acest amestec, nu înainte de a pune pe fiecare frunză puţină brânză de capră. Sarmalele se ung cu puţin ulei de măsline, apoi se pun pe grătar, câteva minute.

Poftă bună, gustartienilor!

 

reţete sarmale