tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Somon cu legume la cuptor, parfumat cu busuioc

Somon cu legume la cuptor, parfumat cu busuioc

2 sep 2016 comentarii

Este una dintre cele mai rapide reţete! Şi atât de savuroasă!

Ai nevoie de câteva fileuri de somon, în funcţie de numărul persoanelor pentru care prepari, legume şi busuioc proaspăt.

Pentru două porţii, de exemplu, îţi trebuie un dovlecel, un mănunchi mic de broccoli, doi cartofi, nu foarte mari, doi ardei graşi de culori diferite şi două bucăţi de file de somon.

Pregăteşte o tavă al cărei interior îl ungi cu unt, apoi aşază hârtia de copt. Pune apoi legumele tăiate, peştele, stropeşte cu ulei de măsline şi presară condimentele: sare, piper proaspăt măcinat sau piper cayenne şi puţină boia afumată, pentru un gust deosebit.

Coace timp de 20-30 de minute, la o temperatură de 200 de grade C. La final, când faci platingul, asezonează cu busuioc şi boabe de piper.

Poftă bună, gustartienilor!

reţete peşte somon cu legume