tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Somon cu sparanghel, linguini, ciuperci şi pesto
HOT

Somon cu sparanghel, linguini, ciuperci şi pesto

30 ian 2017 comentarii

O farfurie excelentă pentru cei care iubesc peştele şi pastele, sănătoasă şi plină de prospeţime în acelaşi timp.

Ce trebuie să faci? Într-un vas larg, fierbe apă cu sare grunjoasă, apoi adaugă pastele (100 g) şi amestecă din când în când, uşor, pentru a nu se lipi, până devin al dente (în jur de 8-10 minute).

Între timp, într-o tigaie non aderentă, găteşte somonul (medalion sau fillet, 150 -200 g), lasându-l cam 2 minute pe fiecare parte, până se frăgezeşte. După ce peştele este gata, curăţă tigaia, apoi adaugă puţin unt, sare şi rumeneşte ciupercile şi sparanghelul.

După ce toate ingredientele sunt pregătite, aşază pe un platou pastele, somonul, sparanghelul şi ciupercile, iar pe deasupra, câteva linguri de pesto.

Iată cum prepari acasă cel mai bun pesto

 

reţete somon sparanghel ciuperci pesto