tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Spanac cu brânză, la cuptor
HOT

Spanac cu brânză, la cuptor

13 mar 2017 comentarii

Pentru că tot este momentul spanacului, să profităm din plin de toate atuurile acestei legume atât de complexe. Fie că alegi să pregăteşti această farfurie pentru prânz ori pentru cină, gustul spanacului în combinaţie cu brânza te va cuceri.

Ingrediente:

500 g spanac proaspăt, curăţat

120 g unt

1 legătură de ceapă verde tocată

2 căţei de usturoi

250 g brânză chedar

1 vârf de cuţit de nucşoară

sare, piper

Preparare:

Timp de preparare: Timp de gătit:

Pentru început, toacă spanacul. Apoi topeşte untul, iar când începe să facă bule adaugă ceapa tocată şi usturoiul mărunţit. Sotează câteva minute, 2-3. Adaugă spanacul, sarea şi piperul. Acoperă, dă focul mic şi mai lasă la abur 4 minute. Pune jumătate din cantitatea de brânză într-un vas de yena, adaugă spanacul, nucşoara, apoi presară şi restul de brânză. Coace la 180 de grade, în jur de 20 de minute.

Poftă bună, gustartienilor!

reţetă spanac cu brână la cuptor