ART

O reţetă uşoară, exotică, pe care o prepari destul de rapid!
800 g fasole neagră
400 de grame de roşii cubuleţe
1 cană de supă de legume
400 ml lapte de cocos
2 cepe verzi, tocate
1 lingură cu ghimbir mărunţit
1 lingură cu chimion măcinat
1 lingură cu curcumă măcinată
2 căţei de usturoi tocaţi
sare (după gust)
Fasolea se fierbe înainte. Dacă te grăbeşti, poţi folosi din conservă. Când e gata, adaugi toate celelalte ingrediente şi le laşi să dea în fiert. După, reduci intensitatea focului şi laşi la fiert domol, până când supa atinge consistenţa pe care o doreşti. În jur de 30-45 de minute. La final, adaugi sarea.
Şi un pont: fasolea neagră se numără printre cele nouă super alimente negre care au grijă de sănătatea ta! Poftă bună!