tap to open sidebar
tap to close sidebar

Rețete Yummy

Supă braziliană cu fasole neagră şi lapte de cocos

Supă braziliană cu fasole neagră şi lapte de cocos

3 aug 2016 comentarii

O reţetă uşoară, exotică, pe care o prepari destul de rapid!

Ingrediente:

4 porții

800 g fasole neagră

400 de grame de roşii cubuleţe

1 cană de supă de legume

400 ml lapte de cocos

2 cepe verzi, tocate

1 lingură cu ghimbir mărunţit

1 lingură cu chimion măcinat

1 lingură cu curcumă măcinată

2 căţei de usturoi tocaţi

sare (după gust)

Preparare:

Timp de preparare: Timp de gătit:

Fasolea se fierbe înainte. Dacă te grăbeşti, poţi folosi din conservă. Când e gata, adaugi toate celelalte ingrediente şi le laşi să dea în fiert. După, reduci intensitatea focului şi laşi la fiert domol, până când supa atinge consistenţa pe care o doreşti. În jur de 30-45 de minute. La final, adaugi sarea.

Şi un pont: fasolea neagră se numără printre cele nouă super alimente negre care au grijă de sănătatea ta! Poftă bună!

 

fasole neagră lapte de cocos