tap to open sidebar
tap to close sidebar


Rețete Yummy

Supă cu orez, sparanghel şi parmezan
HOT

Supă cu orez, sparanghel şi parmezan

18 apr 2017 comentarii

O supă proaspătă şi răcoritoare, tipică bucătăriilor din Italia, perfect binevenită după mesele copioase de sărbătoare.

Ingrediente:

1 litru de supă de pui

1 lingură de unt

1 lingură de ulei de măsline

1 ceapă tocată fin

1 cartof feliat subţire

75 g orez cu bob mediu

150 g sparanghel

parmezan

Preparare:

Timp de preparare: Timp de gătit:

Încălzeşte untul şi uleiul de măsline într-o oală mai mare, la foc mediu, adaugă ceapa şi cartoful şi soteză-le maximum 10 minute. Toarnă un litru de supă de pui fierbinte şi lasă să dea într-un clocot, apoi adaugă orezul şi fierbe la foc mic, în jur de 12 minute. Adaugă sare şi piper, după gust, sparanghelul tăiat bucăţi mai mici şi mai lasă pe foc 2-3 minute. Serveşte cu parmezan ras pe deasupra!

Poftă bună, gustartienilor!

reţete supe supă sparanghel orez