tap to open sidebar
tap to close sidebar

Testează-ți gustul

3 documentare despre mâncare pe care să le urmăreşti pe Netflix

3 documentare despre mâncare pe care să le urmăreşti pe Netflix

20 iun 2017 comentarii

Indiferent dacă sunteţi bucătari desăvârşiţi sau doar iubitori de mâncăruri rafinate, aceste seriale vă vor ajuta să profitaţi la maxim de contul vostru de Netflix.

Chef’s Table

N-ai văzut încă toate cele trei sezoane ale seriei nominalizate la Emmy? Serialul este unul dintre cele mai bune documentare despre mâncare, cu bucătari renumiţi precum Francis Mallmann, Massimo Bottura sau Dominique Crenn, care pregătesc mâncăruri delicioase şi dezvăluie secrete despre restaurantele lor.

 

 

A post shared by Chef's Table (@chefstablenetflix) on

 

Somm

Nu trebuie să fii un mare cunoscător al vinului pentru a te bucura de acest film - dar trebuie să fii unul dacă intenţionezi să fii somelier. Acest documentar urmăreşte drumul a patru bărbaţi care lucrează pentru a obţine acest statut, pe care puţine persoane îl ating.

 

 

A post shared by The SOMM series (@somm_films) on

 

The Mind of a Chef

Anthony Bourdain are câteva emisiuni culinare care merită vizionate. Acest serial, care a primit premiul James Beard şi a câştigat un Emmy, combină gătitul cu ştiinţa, călătoriile şi istoria. El nu este personajul principal în această serie. În schimb, el dezvăluie poveştile a diferiţi bucătari, printre care David Chang, Sean Brock, Magnus Nilsson şi Gabrielle Hamilton.

 

 

A post shared by Mind Of A Chef (@mindofachef) on

 

documentare