tap to open sidebar
tap to close sidebar

Testează-ți gustul

Motivul pentru care nu ar trebui să lăsaţi pliculeţul de ceai prea mult în apă fierbinte

Motivul pentru care nu ar trebui să lăsaţi pliculeţul de ceai prea mult în apă fierbinte

26 mai 2017 comentarii

Gustul şi aroma ceaiului sunt influenţate de cât timp lăsaţi pliculeţul de ceai în apa fierbinte.

Cei de la publicaţia The Sun Online au vorbit cu mai mulţi experţi şi au aflat că există un motiv întemeiat pentru care ar trebui sa evitaţi să lăsaţi pliculeţul de ceai prea mult în apă.

Lăsat prea mult în ceai acesta va creşte tăria dar şi culoarea băuturii, ceea ce înseamnă că va creşte riscul de a vă păta dinţii.

Alegerea de a lăsa pliculeţul de ceai mai mult timp poate aftecta negativ şi gustul băuturii. Cu cât lăsaţi frunzele de ceai mai mult în apă fierbinte cu atât mai mult este eliberată teină, dându-i un gust amărui.

Timpul recomandat de experţi pentru o cană perfectă de ceai este de cinci minute.

ceai